Šou Jokića na presici nakon poraza od 45 koševa razlike. Evo kako je sve nasmijao

Screenshot: X

NIKOLA JOKIĆ postigao je 22 koša i dodao im devet skokova u sinoćnjoj utakmici protiv Minnesota Timberwolvesa. Aktualni prvaci NBA lige izgubili su tu utakmicu 70:115 pa će Jokić i njegovi suigrači u sedmom susretu serije u nedjelju ponovno tražiti put prema konferencijskom finalu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE JOKIĆ NASMIJAO NOVINARE

Nakon pete utakmice, u kojoj je dominirao s 40 poena, sedam skokova i 13 asistencija, Jokić je imao statistički mirniju večer s brojkama ispod svog ovosezonskog prosjeka. Ključnom za pobjedu Wolvesa pokazala se serija 20:0 iz prve četvrtine, a jednako impresivno izgledali su igrači s klupe domaće momčadi u posljednjoj dionici kada su napravili 24:0 i zadržali prvake na tek devet postignutih koševa u 12 minuta.

Nasmijao sebe i novinare

Jokić je nakon susreta došao na konferenciju za medije, na kojoj je govorio o utakmici, a u jednom trenutku uspio je nasmijati okupljene novinare. Prije nego što je Minnesota napravila 20:0 i ostavila prvake gotovo šest minuta bez koša, Denver je u četvrtoj minuti susreta vodio 9:2.

"Zapravo smo ih imali kod 9:2, zar ne? Nije to za njih u tim trenucima izgledalo obećavajuće", rekao je Jokić i nasmijao sebe i novinare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.