Pogledajte kako je Tolić reagirao kad je saznao da će igrati protiv Dinama

Foto: EPA

DINAMO je jučerašnjim ždrijebom saznao da će u Ligi prvaka igrati protiv Bayerna (gostovanje), Borussije Dortmund (kod kuće), Arsenala (gostovanje), Milana (kod kuće), Celtica (kod kuće), Salzburga (gostovanje), Monaca (kod kuće) i Slovana iz Bratislave (gostovanje). Jedan igrač momčadi iz glavnog grada Slovačke zbog toga je bio jako sretan.

Marko Tolić bio je Dinamov igrač od 2020. godine, no često na posudbama u drugim klubovima. Za zagrebačku momčad odigrao je 62 utakmice, što je brojka koju će uskoro preskočiti nastupima za Slovan. Prije no što je pristupio tom klubu, bio je i njegov igrač na posudbi prošle sezone te je ukupno u 52 susreta zabio 16 i asistirao za 10 golova.

Tolić je bio junak Slovanovog plasmana u Ligu prvaka

Sad će nastupiti protiv hrvatskog prvaka, a činjenicu da je ždrijeb spojio njegovu sadašnju momčad s bivšom proslavio je sa stisnutom šakom i osmijehom, a na Instagramu označio Dinamo i uz plavo srce napisao: "Vidimo se".. Njegovu reakciju na ždrijeb možete vidjeti OVDJE

Podsjetimo, upravo je Tolić bio junak prvog ulaska Slovana u najjače klupsko natjecanje. Bio je dvostruki strijelac protiv Midtjyllanda, što je slovačkom sastavu u pobjedi 3:2 bilo dovoljno za povijesni uspjeh jer je prva utakmica u Danskoj završila rezultatom 1:1. Tolić je zabio dva sjajna gola, prvi nakon što je lažnjakom poslao čuvara u prazno, a drugi udarcem s distance.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.