Pogledajte kako se Frigan oprostio od Rijeke

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

MATIJA FRIGAN (20) karijeru će nastaviti u belgijskom Westerlou. Rijeka je prihvatila ponudu za mladog reprezentativca Hrvatske vrijednu šest milijuna eura (pet i pol milijuna eura plus pola milijuna kroz potencijalne bonuse). Iako transfer još nije službeno potvrđen, Frigan se na društvenim mrežama oprostio od Rijeke.

Friganov transfer bit će drugi najveći u povijesti Rijeke. Preteći će onaj Filipa Bradarića u Cagliari, koji je 2018. otišao za 5.9 milijuna eura. Rekorder je s devet milijuna Andrej Kramarić, a toliko ga je platio Leicester u zimskom prijelaznom roku 2015. godine.

Frigan: Najdraža Rijeko...

"Najdraža Rijeko... Kako opisati ovih 12 godina od kad sam prvi put došao na Kantridu pa Rujevicu i moj put kroz Rijeku? Zahvaljujem se svima u klubu, mojim trenerima, suigračima, osoblju kluba, upravi kluba, djelatnicima kluba koji su bili uz mene u Rijeci i naravno našim navijačima Armadi na velikoj podršci koju su mi pružili u ovih 12 godina.

Zahvalan sam klubu što mi je pružio priliku da budem dio prve momčadi. Bilo je puno uspona i padova, ali pamtit ću samo one lijepe trenutke u Rijeci. Naravno najviše hvala mojoj obitelji, bez njihove podrške ovo ništa ne bi bilo moguće. Ispred mene su novi izazovi i ciljevi i tome se radujem. Ponosan sam na sve što sam napravio u Rijeci, što sam u svakoj utakmici pružio sve od sebe i ginuo za riječki dres. Rijeka me izgradila kao čovjeka i kao nogometaša i na tome sam zauvijek zahvalan.

Hvala još jednom svima i vidimo se nekom drugom prilikom... Uvijek ću biti navijač Rijeke i ponosni Riječanin! #ForzaFiume"