Pogledajte kako su igrači Osasune pričekali i napali Viniciusa kad je izašao s terena

Foto: Screenshot

REAL MADRID pobjednik je ovosezonskog španjolskog Kupa kralja. U finalu je s 2:1 svladao Osasunu za svoju 20. titulu u ovom natjecanju, a prvu nakon devet godina. Junak Realove pobjede bio je mladi Brazilac Rodrygo Goes, koji je postigao oba pogotka. Zapaženu ulogu igrao je i Vinicius Junior, koji se tijekom utakmice više puta sukobio s igračima Osasune. 

Pamploncima se to nije svidjelo pa su odlučili sačekati Viniciusa na poluvremenu utakmice kad izađe s terena. U španjolskim medijima procurila je snimka onoga što je uslijedilo. Suparnici su okružili Viniciusa i vrijeđali ga, krenulo je naguravanje u kojem su igrači Reala branili suigrača, a daljnju eskalaciju spriječili su trezveniji ljudi poput Carla Ancelottija. Kada se pojavio sudac Martinez, igrači Osasune su popustili jer nisu htjeli zaraditi kartone uoči nastavka utakmice.

Jedan od onih koji su najžešće reagirali prema Brazilcu, Ezequiel Avila, nakon utakmice je poručio: "Volim ga kao igrača, ima što za pokazati. No, suigrači i trener mu moraju pokazati kada pogriješi. Bio sam bijesan zbog onog što je rekao." Inače, Viniciusa je na teren u nastavku ispratio Ancelotti, koji ga je smirivao i davao mu savjete.

Pročitajte više