Pogledajte ludi preokret Reala i fenomenalne golove Viniciusa

Foto: EPA

NAJATRAKTIVNIJA utakmica Lige prvaka u utorak bila je utakmica između prošlogodišnjih finalista Lige prvaka, Real Madrida i Borussije Dortmund. I ovaj puta je uspješniji bio Real, iako je Dortmund vodio 2:0 na poluvremenu. Ipak, Real je stigao do preokreta i pobijedio čak 5:2, ponajviše zahvaljujući hat-tricku čudesnog Viniciusa. 

Prvi pogodak Vinicius je zabio za 2:2 u 62. minuti na prazan gol nakon što mu se lopta pomalo sretno odbila, no iduća dva pogotka bila su spektakularna. U 86. je minuti pretrčao gotovo cijeli teren s loptom u nogama, a onda s otprilike 18 metara krasno pogodio za 4:2. Kod gola za konačnih 5:2 imao je malo sreće u driblingu, no zatim je fintom izbacio protivnika i neobranjivo smjestio loptu pod gredu.

"Ovo je naše natjecanje i želimo ga opet osvojiti. Trener mi uvijek govori da mogu još više. Imam 24 godine i želim ovdje ostati zauvijek, želim puno dati ovoj ekipi koja je meni dala sve. Sretan sam da navijači pjevaju moje ime zbog Zlatne lopte, činjenica da mogu za njih zabijati golove je ostvarenje sna", poručio je Vinicius nakon utakmice.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.