Pogledajte Modrića kako se u Zadru priprema za City. Skače, roni, surfa na dasci

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

NAJBOLJI hrvatski nogometaš i ključni igrač prvaka Španjolske Reala Luka Modrić nakon duge sezone u Madridu odmara u svom Zadru uoči završnice Lige prvaka.

Stigao je s obitelji i družio se s prijateljem Markom Oštrićem, a Modrić je pokazao i zavidno znanje na dasci. Luka je skakao, plivao, ronio... Uživao je i punio baterije za ono što ga čeka u uzvratu osmine finala LP-a protiv Cityja. Podsjetimo, prije korone City je u Madridu slavio 2:1, no kako Modrić igra u posljednje vrijeme svašta je moguće. 

Mnogi hrvatski sportaši ovog ljeta odlučili su svoje slobodno vrijeme provesti na Jadranu, a među prvima su stigli Ivan Perišić, Filip Hrgović i Mario Mandžukić.

Nakon završetka sezone u Španjolskoj i osvajanja naslova s Real Madridom pridružio im se i Luka Modrić.

Družio se prije par dana s kćeri Emom Modrić je na svom Instagramu objavio video sa svojom kćeri Emom na kojem se vidi kako igraju "škare, kamen, papir", a onda i skaču u more kako bi se rashladili. Video je na Modrićevom profilu objavljen prije dva sata, a već je prikupio više od milijuna pregleda vjernih pratitelja.

Podsjetimo, Real ove sezone nije izgledao dobro, ali uspio je osvojiti naslov prvaka Španjolske nakon dvije godine pauze. 

Zinedine Zidane je opet dokazao da za Real ne postoji bolji trener. Benzema, Kroos i Ramos vukli su Real u većem dijelu sezone, ali kada se lomilo prvenstvo, Luka Modrić je ponovno bio najbolji.

S 34 godine na leđima, Luka Modrić ne može igrati vrhunski nogomet u istom intenzitetu i ritmu kao što je to mogao prije pet ili šest godina. Na početku sezone Modrić je zbog ozljede propustio nekoliko susreta, a kad se vratio na teren, bio je jako daleko od svoje najbolje forme.

Zidane je na vrijeme prepoznao opasnost. Modrić još od sezone 2017./2018. nije imao pravi odmor. U ljeto te godine igrao je Svjetsko prvenstvo i s Hrvatskom došao do finala, a već nakon dva tjedna igrao je prve pripremne utakmice u Real Madridu. Godine i zamor materijala prijetile su nastavku njegove karijere i Zidane ga je odlučio odmarati, puno više nego prethodnih sezona. Bila mu je dovoljna jedna riječ da objasni tajnu Modrićevog uspjeha. Uspoređujući ga sa sobom, Zidane je kao ključnu razliku istaknuo - rad.

"Ima sličnosti među nama, ali rad je ključan. Ja sam u tim godinama bio u mirovini, a Luka želi igrati. On želi raditi. Znamo kakav je igrač i koliko nam treba pa ga moramo odmarati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.