Pogledajte najbolju momčad Premiershipa u FIFA-i, predvodi je nevjerojatni Salah

Foto: Getty Images/Guliver Image
 
POČEVŠI u popodnevnim satima 4. svibnja, EA Sports je uz pomoć obožavatelja počeo otkrivati najbolju momčad Premiershipa. Ekipu naravno predvodi Mohamed Salah, koji je fenomenalnim predstavama zaludio čitavi nogometni svijet. Međutim, iz momčadi prošlogodišnjeg prvak Chelseaja, samo je jedan igrač odabran u najbolju momčad lige u FIFA-i 18.
 
>>Svjetsko prvenstvo uskoro ćete igrati na FIFA-i, i vjerujte, izgleda fantastično
 
23 igrača odabrano je u najbolju momčad sezone u Premiershipu, a prvih 11 izgleda zaista zastrašujuće. Na vratima se nalazi Španjolac David de Gea, golman Manchester Uniteda.
 
U zadnjem redu su Jan Vertonghen iz Tottenhama te Cityjev dvojac Nicolás Otamendi i Kyle Walker. U veznom redu, kao i u ostatku momčadi dominiraju igrači prvaka Manchester Cityja, Kevin De Bruyne, David Silva i Fernandinho, a u veznom redu im se pridružio kreator igre Tottenhama Christian Eriksen. 
 
Napad momčadi izgleda fenomenalno, a predvodi ga čarobnjak Mohamed Salah. Uz njega su još mašina za golove Harry Kane i odlični Sergio Agüero. Najbolje ocijenjeni igrač u momčad je Salah, koji je ove sezone bio stepenicu, ako ne i dvije, iznad svih ostalih igrača u Premiershipu.  Ovakvu momčad bi bilo vrlo zanimljivo vidjeti čak i u revijalnoj utakmici. A ovako izgleda i ostatak ekipe.
 
Foto: EA Sports
 
I dok najviše igrača dolazi iz momčadi Manchester Cityja koji je već osigurao naslov, Tottenham, Liverpool i Manchester United se nemaju čega sramiti. Međutim, samo se jedan igrač Chelseaja našao u najboljoj postav, a to je César Azpilicueta. Burnley i Leicester City imaju također po jednog predstavnika u momčadi, dok se s istim ne može pohvaliti i Arsenal. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.