Pogledajte nemoguću namještaljku. "Ovo je ogledalo Crne Gore, sve ovako funkcionira"

Screenshot: Youtube

CRNA GORA, točnije njen nogomet, sinonim je za skandale i namještaljke. No, ono što su izveli nogometaši Budve i Zete previše je čak i za skandaloznu reputaciju susjedne zemlje.

U doigravanju za drugu crnogorsku ligu igrali su Ibar, Budva i Zeta. Pred zadnje kolo Ibru plasman u viši rang nije donosila samo naizgled nemoguća kombinacija - da Budva i Zeta remiziraju s četiri ili više golova, ali i da uz to Budva onda pobijedi izvođenjem jedanaesteraca.

Ipak, dogodilo se upravo sve navedeno. Utakmica je završila 3:3, a Budva je na penale slavila 4:2. Tako su oba takmaca s ove utakmice otišli u drugu ligu, a Ibar je ostao u trećoj. 

Razvoj događaja na terenu u Budvi bio je komičan. Gostujuća Zeta je već do 32. minute vodila 3:0, ali onda je za samo 20-ak minuta Budva poravnala na 3:3. Zatim se od 54. do kraja nije događalo baš ništa. Momčadi koje su ekspresno postigle čak šest golova, preostalih 36 minuta su samo čekale da utakmica završi. 

Po očekivanom scenariju slijedili su penali i pobjeda Budve. Pogledajte cirkus u Crnoj Gori ovdje, a posebnu pažnju obratite na gol u 43. minuti.

Crnogorski ljubitelji nogometa zgroženi su ovom namještaljkom te po društvenim mrežama pišu:

"Treba ugasiti sve crnogorske lige pa neka igraju košarku na penale."

"Ovo je ogledalo Crne Gore, sve ovako funkcionira. Svi vide a nitko ne vidi."

"Živjela crnogorska liga, pa ovo je sramota."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.