Pogledajte potez Arsenalova Japanca koji je oduševio svijet. "Kako ga ne voljeti?"

Screenshot: Twitter

BRANIČ Arsenala Takehiro Tomiyasu (24) pokupio je smeće, odnosno dio trake koju je njegov suigrač bacio ispred tunela londonskog stadiona nakon pobjede svoje momčadi nad Tottenhamom (2:0) u 20. kolu Premier lige. Japanski reprezentativac zbog svojeg poteza dobio je pohvale navijača na Twitteru.

"Standardi! Vrijednosti! Top profesionalac", "Tomiyasu je pokupio smeće dok je odlazio s terena, takva klasa" , "Kako možete ne voljeti Tomiyasua", neki su od komentara na društvenoj mreži uz snimku 24-godišnjaka koji daje ruku članici stožera Arsenala.

VIDEO: Arena Sport

Tomiyasu je prije dvije godine došao u Arsenal iz Bologne za 18.6 milijuna eura. Ove sezone upisao je 21 nastup za momčad trenera Mikela Artete, koja se nalazi na prvom mjestu engleskog prvenstva s 47 bodova, osam više od drugog Manchester Cityja. Tomiyasu je ukupno odigrao 43 utakmice za Arsenal u kojima je imao dvije asistencije.

Ugovor mu vrijedi do 2025. godine, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura. U japanskoj reprezentaciji odradio je 33 nastupa i postigao jedan gol. Podsjetimo, Japanci su inače poznati po skupljanju svog smeća na stadionima na kojima se održavaju veliki sportski događaji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.