Pogledajte potez kojim je De Bruyne dokazao da je nogometni genij

Foto: Screenshot

MANCHESTER CITY sinoć na svom Etihadu nije imao puno problema protiv Burnleya u susretu 22. kola Premier lige. Građani su pobijedili 3:1, a utakmicu je obilježio čudesan potez Kevina De Bruynea iz 22. minute. 

Domaći su do prednosti stigli već u 16. minuti, kada je Julian Alvarez pogodio mrežu Burnleyja na asistenciju Nunesa, a Argentinac je bio strijelac i šest minuta kasnije. No, taj gol je zapravo bila majstorija Belgijca. City je imao slobodnjak na oko 40 metara od suparničkih vrata. De Bruyne je uzeo loptu, gledao gdje su mu suigrači i kad su svi očekivali ubačaj, uslijedio je nevjerojatan prizeman pas za Alvareza, koji je zabio za 2:0. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Manchester City je zaključio utakmicu u prvoj minuti drugog poluvremena, kada je Rodri zabio pogodak za 3:0, a ovaj put asistenciju je upisao Phil Foden. Burnley je do kraja utakmice uspio tek ublažiti poraz, i to pogotkom u 93. minuti preko Al Dakhilija, koji je tako postavio konačnih 3:1.

Aktualni prvak Engleske je drugoplasirani s 46 bodova i ima pet bodova, ali i utakmicu manje u odnosu na lidera Liverpool.