Pogledajte raspad Hajduka. Krovinović leti u prazno, četvorica gledaju primanje gola

Screenshot: MaxSport

HAJDUK je na krcatom Poljudu izgubio od Osijeka 0:2 u derbiju 12. kola HNL-a. Bilima se prethodno otvorio put prema prvom mjestu jer je Dinamo senzacionalno izgubio kod Gorice, a Rijeka uzela samo bod kod Istre, ali očajna partija Ivana Leke i njegove momčadi omogućila je sjajnom Osijeku pobjedu. Nju je zapečatio Nail Omerović akcijom i golom.

Bosanac je odlično napravio sve tom prilikom, ali mu je puno pomoglo i pola Hajdukove momčadi. Omerović je odigrao dupli pas s Ramonom Mierezom, nakon čega je ostao s Filipom Krovinovićem ne desnom boku Hajdukove obrane. Tamo je 28-godišnji Krovinović, igrač s internacionalnim iskustvom, ispao naivac protiv sedam godina mlađeg Omerovića. On ga je vještinom i snagom nadmudrio i izgurao te zatim iskosa ušao u kazneni prostor.

Prema njemu su u izlasku kasnila dvojica Hajdukovih braniča. Oni su, kao i još dva njihova suigrača, tada krenuli prema Omeroviću, ali bilo je prekasno. Osijekov desni bočni uspio je pucati, a lopta se od stative i leđa golmana Lučića odbila u gol. 

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.