Pogledajte spektakularan video kojim je Livajin matični klub predstavio novi dres

Screenshot: Facebook

NK GOŠK iz Kaštel Gomilice natječe su u četvrtom rangu hrvatskog nogometa, ali poznat je po tome što su u njemu prve korake napravila brojna poznata imena. Neki od njih su Mario Pašalić, Marko Livaja, Antonio Milić i brojni drugi. GOŠK je sada predstavio novi dres specijalnim videom, a uz njega je poručio:

"Predstavljamo vam novi domaći igrački i golmanski dres izrađen specijalno po našoj želji u suradnji s našim tehničkim sponzorom JAKO Hrvatska! Kako i sam naslov kaže, naš klub se opet vraća u prepoznatljive crveno bijele vodoravne pruge dresa, koje su ga krasile većinu vremena postojanja, a odluka na retro inačicu dresa pala je u jubilarnoj godini u kojoj klub slavi 100 godina postojanja!

Sam dres, osim prepoznatljivih boja, krase i dva detalja na leđima, utkana u sam dres, simbol Kaštel Gomilice, utvrda Kaštilac i godina osnutka kluba 1924. Video predstavljanja dresa sniman je na Miloj gori, još jednoj simboličnoj lokaciji Kaštel Gomilice, a za samu ideju i izvedbu videa, uz asistenciju marketinškog odjela kluba, zaslužan je Šime Perković iz XCV!"

[GOŠK JE OPET CRVENO BIJELI]

[GOŠK JE OPET CRVENO BIJELI] Predstavljamo vam novi domaći igrački i golmanski dres izrađen specijalno po našoj želji u suradnji s našim tehničkim sponzorom JAKO Hrvatska! Kako i sam naslov kaže, naš klub se opet vraća u prepoznatljive crveno bijele vodoravne pruge dresa koje su ga krasile većinu vremena postojanja, a odluka na "retro" inačicu dresa pala je u jubilarnoj godini u kojoj klub slavi 100 godina postojanja! Sam dres, osim prepoznatljivih boja, krase i dva detalja na leđima, utkana u sam dres, simbol Kaštel Gomilice, utvrda "Kaštilac" i godina osnutka kluba "1924". Video predstavljanja dresa sniman je na "Miloj gori", još jednoj simboličnoj lokaciji Kaštel Gomilice, a za samu ideju i izvedbu videa, uz asistenciju marketinškog odjela kluba, zaslužan je Šime Perković iz XCV! ❤️🤍 #goskkastela #nkgoskkastela #crvenobijeli #kastela #kastelgomilica #nogomet #football #dalmacija #dalmatia #croatia #hrvatska #školanogometa #jako #jakohrvatska #weareteam

Objavljuje GOŠK Kaštela u Ponedjeljak, 2. rujna 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.