LIGA PRVAKA

Pogledajte sramotne poteze crnogorskog nogometaša Atletica protiv Pepove momčadi

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI Manchester Cityja plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što u uzvratu u Madridu odigrali 0:0 protiv Atletica te tako sačuvali pobjedu 1:0 iz prve utakmice. U siromašnom susretu na Wanda Metropolitano stadionu, ali i nakon njega, nesportskim potezima istaknuo se crnogorski igrač španjolske momčadi Stefan Savić.

Daily Mail potrudio se navesti ekscese u kojima je Savić sudjelovao, pa tako broji redom njegovo udaranje glavom u glavu Raheema Sterlinga, povlačenje za kosu Jacka Grealisha, a onda i scenu u tunelu nakon utakmice u kojem je želio započeti tučnjavu sa suparnicima.

VIDEO: Arena Sport

I ostali mediji pišu da je Savić bio u središtu kaosa koji je nastao pred kraj utakmice pa navode da je bio frustriran, dodajući da je bio agresivan prema Philu Fodenu, kojeg je pokušavao podići s travnjaka. Potom je ušao u sukob s Nathanom Akeom, a onda nakon rasprave čupao Grealisha. S traženjem sukoba nastavio je i nakon utakmice u tunelu na putu prema svlačionicama, dodaje se. Ondje je agresivan bio i Šime Vrsaljko.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.