Pogledajte što su zvijezde borilačkog spektakla u Beogradu napravile nakon meča

Screenshot: Instagram / Fight Nation Championship

BORILAČKI spektaklu u Beogradu FNC 17 pred 15.000 gledatelja završio je velikom pobjedom domaćeg borca Darka Stošića nad Miranom Slo Rockyjem Fabjanom nokautom u prvoj rundi. Fabjan je tako doživio prvi poraz nakon lanjskog povratka u MMA kavez i zvjezdanog uspona u regiji nakon pobjeda nad Tomislavom Spahovićem u Sarajevu i Mariom Žgelom u Ljubljani.

U tjednima uoči okršaja dva su borca potpaljivala atmosferu i međusobnim uvredama pojačavala animozitet, ali nakon borbe sportski su se izgrlili i iskazali veliko međusobno poštovanje, pa čak i u hodnicima beogradske Arene zapjevali Nedelju, hit Džeja Ramadanovskog.

Stošić, koji karijeru gradi u KSW-u u kojem je prije dvije godine izgubio borbu za naslov u teškoj kategoriji, na debiju u FNC-u je popravio profesionalni omjer na 21-6 i oduševio domaću publiku.

"Rocky je istinski najjači udarač s kojim sam dosad radio, a radio sam s dosta njih. Nitko me u životu, ni u meču ni na treningu, nije ovako dvaput bacio u nokdaun u prvoj rundi. Svaka čast, Rocky, imaš moj respekt", rekao je Stošić u pobjedničkom govoru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.