HNL

Pojavila se informacija da je Šibenik potjerao trenera, evo što kažu iz kluba

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

TRENER Šibenika Ferdo Milin debakl protiv Hrvatskog dragovoljca platio otkazom, potvrdio je sportski direktor kluba Hrvoje Kulušić za portal šibenski.in. Šibenik je jučer u 23. kolu HNL-a na domaćem terenu izgubio čak 5:0 od Dragovoljca, trenutno uvjerljivo zadnjeplasirane ekipe hrvatskog prvenstva.

"Kako sam vidio utakmicu? Bolje da je nisam ni vidio. Što reći nakon 0:5, može se izgubiti, ali ovo je nešto neprihvatljivo. To što su nam nedostajala četiri igrača, da su igrali mladi igrači, to nije i ne smije biti alibi. Preuzimam najveći dio odgovornosti. Ako dalje budemo igrali ovako, proći ćemo i gore, a ako budemo ponovili igru kao protiv Belupa ili Hajduka, onda se imamo čemu nadati", rekao je Milin nakon jučerašnje utakmice.

Klub napuštaju i neki igrači?

Debakl će, kako tvrde Sportske novosti, osim Milina koštati i neke iskusnije igrače poput Ivice Batarela te bi i oni trebali napustiti klub. Podsjetimo, Ferdo Milin preuzeo je Šibenik uoči početka drugog dijela prvenstva, no napustit će klub nakon samo tri kola u kojima je osvojio jedan bod. Privremeno bi ga trebao naslijediti njegov pomoćnik Marko Kartelo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.