Pokrenut novi podcast posvećen ekstremnim sportovima u Hrvatskoj

Foto: Nejc Jurgec

POKRENUT je Rampa Podcast posvećen ekstremnim sportovima i onima koji se njima bave u Hrvatskoj. Emisije će biti dostupne na YouTubeu i posvećene su mladim i nezastupljenim sportovima poput skateboardinga, snowboardinga, wakeboardinga, biciklizma, rolanja, romobilizma itd.

Iz tima koji stoji iza najnovijeg sportskog podcasta u Hrvatskoj poručuju: "Cilj Podcasta Rampa", kako se dodaje u najavi, "jest dati glas ekstremnim sportašima, unaprijediti sportsku kulturu i upoznati Hrvatsku s iznimnim pojedincima na sceni ekstremnih sportova. Mnogi od njih ostvaruju vrhunske rezultate na globalnoj sceni, ali zbog slabe zastupljenosti ekstremnih sportova u domaćim medijima, to ostaje ispod površine.

Gost prve epizode Podcasta je Riječanin i wakeboarder Marko Gačić, jedan od najboljih i najuspješnijih hrvatskih ekstremnih sportaša uopće. Marko je trostruki juniorski i seniorski prvak Hrvatske, a iza sebe ima i niz zapaženih rezultata na najvećim svjetskim i europskim natjecanjima i prvenstvima, gdje često zauzima mjesto na podiju. Osim toga, član je prestižnog Hyperlite wakeboarding tima te je i licencirani wakeboarding sudac.

Kao goste idućih epizoda, ekipa Rampa Podcast najavljuje najboljeg hrvatskog romobilista Emanuela Bastaju, a kasnije im stižu i rollerblader Tin Hadžiomerspahić, zatim poznati slovenski snowboarder Žiga Erlač, wakeboarder Robert Pokovec, srpski snowboarder i jedan od najboljih e-foil vozača u regiji Darko Kastratović, skejterska ekipa iz domaćeg skate kolektiva Sunshine Crew...

Lista gostiju će se proširivati - u najavi prve sezone Rampa Podcast je čak 36 epizoda - a sve detalje o projektu pratite na Instagram i Facebook stranicama podcasta."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.