Poljaci: Lewandowski je dobio nemoralnu ponudu

Foto: Profimedia

ROBERT LEWANDOWSKI je u svojoj prvoj sezoni u Barceloni osvojio naslov španjolskog prvaka i titulu najboljeg strijelca La Lige. Postigao je 23 gola u 34 ligaške utakmice, odnosno 33 uz osam asistencija u 46 nastupa za Barcelonu. I on je jedna od europskih zvijezda koja je dobila ponudu iz Saudijske Arabije.

Prema pisanju poljskih medija, Lewandowski je dobio ponudu da preseli u ligu u kojoj su sad već mnoge zvijezde europskog nogometa, poput Cristiana Ronalda, Karima Benzeme, N'Goloa Kantea, Hakima Ziyecha, Edouarda Mendyja, Kalidoua Koulibalyja... Iako je garantirala bogatstvo, odbio ju je bez puno razmišljanja.

Navodno je Lewandowskom ponuđeno 150 milijuna eura po sezoni. Nakon što mu se pred početak prošle sezone ostvarila dugogodišnja želja da preseli u Barcelonu, Lewandowski sad ni ne pomišlja na odlazak iz kluba. Podsjetimo, nakon odlaska iz Poljske, Lewandowski je vrlo uspješno igrao za Borussiju Dortmund (187 utakmica, 103 gola, 42 asistencije) i Bayern (375 utakmica, 344 gola, 72 asistencije).