Ponoćna objava insajdera o Perišiću potaknula reakcije navijača: On želi u Serie A

Foto: Profimedia

IVAN PERIŠIĆ nalazi se na okupljanju reprezentacije pred utakmice Hrvatske protiv Portugala u četvrtak odnosno Poljske u nedjelju u prvom ciklusu ovosezonske Lige nacija. Sa suigračima trenira kao slobodan igrač nakon što je napustio splitski Hajduk.

Podsjetimo, prije tri tjedna Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić objavio je da Perišić odlazi iz kluba. Razlozi su sukob s trenerom Gennarom Gattusom, koji je Perišića zbog nediscipline odstranio iz momčadi pred utakmicu s Lokomotivom, te to što je zatim Talijan objavio da je Perišić tri tjedna ranije došao do njega i rekao mu da želi otići iz Hajduka.

Dalić objavio zašto ga je pozvao

Na to je uslijedio val ogorčenja i uvreda navijača prema Perišiću, koji je odlučio otići. Sada je slobodan igrač, a zbog raskida ugovora Hajduku mora platiti 200 tisuća eura. Njegov poziv na reprezentativnu akciju Dalić je ovako opisao:

"Perišić je na popisu, njegovo ime nije bilo upitno. Činjenica je da je upitno koliko sada može pomoći reprezentaciji pošto nema klub. Ali nećemo zaboraviti što je napravio za reprezentaciju, on je jedan od najvećih igrača u povijesti Hrvatske. Moja obaveza je da mu pomognemo da se što prije vrati u stanje u kakvom je bio. Uvjeren sam da će opet biti nositelj reprezentacije."

Schirra iza ponoći otkrio Perišićevu želju

Pisalo se da je Perišić bio na pragu prelaska u Como, ali i da je taj posao propao u posljednjim minutama prijelaznog roka. Navodilo se da se nudio Fiorentini, ali i da je bio odbijen, da ga je željela dovesti Genoa i da je interes pokazala Monza.

Talijanski stručnjak za transfere Niccolo Schira objavio je nešto iza ponoći da je Perišićeva želja povratak u Serie A. Pratitelji ovog insajdera na društvenim mrežama reagirali su pozivima 35-godišnjem lijevom krilu da se priključi njihovom klubu.

Označavan je tako na X-u ispod te objave Lazio, neki ga prizivaju u Como, no najviše je onih s pozivom da se priključi Napoliju. Neki su označili i predsjednika kluba Aurelija De Laurentiisa dajući mu do znanja što bi trebao napraviti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.