Realov popis želja izgleda impresivno

Foto: Guliver Image/Getty Images

OSVAJANJE španjolskog i europskog Superkupa u kolovozu najavilo je veliku Realovu sezonu, ali europski prvak zasad igra očajno. 
 
U Primeri Zidaneova momčad ima čak deset bodova manje od vodeće Barcelone, a u Ligi prvaka je u skupini iznenađujuće završila iza Tottenhama.
 
Svi u Realu su svjesni da se momčad mora pojačati u sljedećim prijelaznim rokovima, a navodno je i Cristiano Ronaldo ljut što je trener Zinedine Zidane prošlog ljeta otpisao Jamesa Rodrigueza, Alvara Moratu i Pepea, a nije im doveo prave zamjene.
 
Španjolski mediji otkrili su Realov popis želja, a on izgleda impresivno. Predvodi ga Harry Kane, fantastični napadač Tottenhama za kojeg će Real londonskom klubu, s kojim je godinama u sjajnom odnosu, morati platiti najmanje 100 milijuna eura.
 

 
Zidane iz Tottenhama želi i pojačanje za vezni red, navodno je zaljubljen u igru Delea Allija. Španjolci otkrivaju da je i Kaneu i Alliju želja preseliti u Madrid.
 
David De Gea najveća je želja na poziciji vratara, već je jednom potpisao za Real, ali do transfera nije došlo jer se tada zakasnilo s predajom dokumenata za njegov transfer. Ako Manchester United bude odbijao Realove ponude, madridski klub će pokušati dovesti vratara Bilbaa Kepa Arrizabalagu.
 

 
Obranu će pokušati pojačati s defenzivcem PSG-a Marquinhosom, a Juventusov Paulo Dybala rješenje je za ofenzivni dio. Navodno je jedan od razloga što Real pokušava dovesti Dybalu taj što ga ne želi prepustiti svom najvećem rivalu Barceloni, a u Argentincu vide nasljednika Cristiana Ronalda koji će uskoro proslaviti 33. rođendan.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Real Madrid, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag:  Real Madrid

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.