Popišao se tijekom utakmice i dobio crveni karton. "Pa nije nikoga uvrijedio"

Foto: Profimedia

CRISTIAN BUNINO (26), napadač talijanskog trećeligaša Leccoa, dobio je crveni karton u utakmici 33. kola u kojoj je njegova momčad odigrala 0:0 s Piacenzom. Trener Leccoa Luciano Foschi u 73. minuti odlučio je ubaciti Bunina u igru. Napadač se prije toga popišao pokraj terena, što je pomoćni sudac primijetio pa dojavio glavnom, koji je pokazao crveni karton.

Suigračima na terenu nije bilo jasno što se dogodilo, a Bunino je svoj potez neuspješno pokušao prikriti. Trener je nakon utakmice komentirao bizarnu situaciju. "Pravila su takva i mora ih se primijeniti. Međutim, nadao sam se da će suci logično razmišljati jer on nikoga nije uvrijedio, nitko to nije vidio. Nadao sam se da će dobiti žuti karton, no sudac nije napravio pogrešku. Bunino? Čini mi se da nije ni znao što će se dogoditi", rekao je Foschi.

Bunino je ove sezone postigao dva pogotka u 32 nastupa u trećem rangu talijanskog nogometa. Igrao je za niz tamošnjih niželigaša te za Sienu, Livorno i Pescaru. U sezoni 2018./2019. nastupao je za U-23 momčad Juventusa. Lecco je klub koji igra u grupi A treće talijanske lige, a nalazi se na četvrtom mjestu.