Esport

Popularni God of War skriva još jednu tajnu koju igrači nisu otkrili

Screenshot PS4 Pro

POSLJEDNJIH tjedana PlayStation 4 Pro u Indexovu PlayStation Roomu radi prekovremeno. Prvenstveno zbog God of Wara i FIFA-e 18, ali i drugih naslova s kojima vam pripremamo i neka iznenađenja. Iako nas dosta igra God of War, a oni uporniji su ga već i prošli, izgleda da je i nama, kao i milijunima drugih igrača nešto promaknulo. 

>Je li novi God of War zaista dobar koliko se priča?

>Sljedeći nastavak God of Wara trebao bi biti još bolji i još veći?

Kreativni direktor SIE Santa Monica Studia koji je napravio igru Cory Barlog rekao je za Gaming Bolt "Mislim da i dalje postoji još jedna stvar koju nitko nije otkrio (u God of Waru) jer nisam vidio nikakvih priča o tome." Naravno, Barlog nije otkrio o čemu se radi, ali naveo je da su igrači bili blizu. S obzirom na to da God of War igra sigurno više od pet milijuna igrača, a među njima su i brojni zagriženi fanovi serijala pravo je čudo da nitko nije otkrio sve detalje u igri. 

Foto: Lunka Šangulin/Index

Postoji i mogućnost da je netko od igrača već i otkrio ono o čemu Barlog priča, ali da jednostavno nije obavijestio javnost ili to stavio na internet. Na bespućima interneta već se neko vrijeme naveliko nagađa o čemu bi se moglo raditi, a brojni igrači koji su prošli igru i oni koji nisu, pokušavaju pronaći tajnu. Naravno, igra je dostupna ekskluzivno za PlayStation 4, kada bi se u potragu mogli uključiti i gejmeri s ostalih platformi vjerojatno bi ona već bila otkrivena, ali uostalom to je i poanta ekskluziva, zar ne?

God of War i dalje drži ukupnu ocjenu 94/100 na Metacriticu. U prvih mjesec dana prodano je više od pet milijuna primjeraka, a igra dominira i na listama s najviše preuzimanja s PlayStation Storea za svibanj. Već sada je jasno da se radi o jednoj od najboljih igara za PlayStation svih vremena, a ušla je i na listu najboljih 100 igara svih vremena. Kratosa bi uskoro mogli vidjeti i na filmu jer je Sony navodno uključen u razgovore za ekranizaciju mega popularne franšize.

Video: Sanja Padjen

Pročitajte više