rijeka - hajduk 2:0

Posavec: Sve najgore što se moglo dogoditi se dogodilo

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

JOSIP POSAVEC bio je jedini hajdukovac koji je u Jadranskom derbiju i porazu od Rijeke (2:0) zaslužio prolaznu ocjenu. Bez obzira na dva primljena gola, Posavca je spasio Hajduk od potopa i katastrofe na Rujevici.

"Nažalost, nismo uspjeli ostvariti ono po što smo došli. Teško je sada bilo što reći poslije ovakve utakmice. Sve najgore što se moglo dogoditi se dogodilo, nije išlo. Čestitke Rijeci na pobjedi.

Na Rujevici je uvijek lijepa atmosfera, tribine su odmah uz teren, osjetiš publiku. Hvala našim navijačima što su došli, žao nam je što zbog njih nismo uspjeli napraviti nešto više", kazao je jedva Posavec u mix zoni. 

Hajdukov vratar bio je vidno utučen, a potom je prokomentirao izjavu Igora Tudora kako će Hajduk na kraju sezone biti drugi.

"Najbitnije je da izvučemo pouke iz ovoga, samo tako možemo napredovati. Vjerujem da ćemo to pokazati u sljedećoj utakmici, ima još puno bodova u igri", zaključio je.

Odlična je to vijest i za Zlatka Dalića, koji traži trećeg golmana za Europsko prvenstvo. Nedavno je rekao da prati Posavca i Lokomotivinog golmana Grbića, no Posavec je posljednjim partijama pokazao reprezentativnu formu. Odličan je bio u Osijeku, vrlo dobar u derbiju s Dinamom, a u Rijeci je spasio Hajduk jednog od najtežih poraza u svim hrvatskim derbijima. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.