Posljednja fotografija Siniše Mihajlovića krije njegovu dirljivu gestu

Foto: Screenshot (Twitter)

SINIŠA MIHAJLOVIĆ (54) jučer je preminuo od leukemije, teške bolesti s kojom se borio godinama. Mihajlovićeva obitelj putem talijanskih medija objavila je vijest o njegovoj smrti te zahvalila doktorima na brizi. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Srbije te nogometni trener prije tri godine je saznao da boluje od leukemije, a borba mu je trajala sve do jučer.

Iznenadio Zemana

Mihajlović je vodio Bolognu do rujna ove godine, a nakon toga se nije pojavljivao u javnosti. Posljednji put je to bilo 1. prosinca kada se pojavio iznenada u Rimu povodom predstavljanja autobiografije češkog trenera Zdeneka Zemana Ljepota nema cijenu. Mihajlović je iznenadio Zemana s kojim je bio dobar prijatelj. Vidno bolestan, pojavio se nasmijan i poljubio Zemana. 

"On je osvojio više od drugih koji su osvajali trofeje. Cijenio je mlađe igrače, zabavljao navijače i uvijek govorio što misli. On je jedan od onih koji je donio nešto novo", rekao je prije dva tjedna Mihajlović novinarima. Nakon toga se nije pojavljivao u javnosti, a upravo ova fotografija sa Zemanom bila je njegova posljednja dostupna svima.