LIGE PETICE

Potjeran je iz Atalante zbog svađe s trenerom, a u novom klubu debitirao je golčinom

Screenshot: Sportklub

SEVILLA je s 3:0 pobijedila Getafe u 22. kolu španjolskog prvenstva, prekrasan pogodak u 89. minuti utakmice zabio je Alejandro Papu Gomez koji je nedavno stigao u Sevillu iz Atalante.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK GOMEZA

Gomez je primio loptu na tridesetak metara od gola Getafea, napravio još nekoliko koraka i onda neobranjivo opalio po golu protivnika te tako svoj debi okrunio krasnim pogotkom. 

Podsjetimo, Gomez je u Sevillu stigao kao slobodan igrač nakon što je zbog svađe s trenerom Gasperinijem potjeran iz Atalante u kojoj je bio najbolji igrač. 

Sukob u Ligi prvaka

Sve je počelo kad je u prvom poluvremenu utakmice s Midtjyllandom Papu Gomez odbio pratiti Gasperinijeve upute s klupe. Nakon toga je došlo do sukoba u svlačionici na poluvremenu, a Gomez se nije vratio na travnjak u drugom dijelu.

Od tad Gomez je igrao protiv Ajaxa u Ligi prvaka, a predsjednik Percassi uvjeravao je javnost da sve može biti riješeno iza zatvorenih vrata kluba.

Navodno se Gomez ispričao suigračima i treneru te se sastao s čelnicima kluba kako bi izgladio odnose, ali to nije prošlo pa je napustio klub. 

Standings provided by SofaScore LiveScore