Potter govorio o Kovačićevoj ozljedi i najavio Dinamo: Pogledajte taj gol u Zagrebu

Foto: EPA

DINAMO sutra od 21 sat gostuje kod Chelseaja u šestom kolu Lige prvaka. Hrvatskom prvaku potrebna je pobjeda kako bi imao šanse prezimiti u Europi, a Chelsea je u prošlome kolu osigurao prolazak u osminu finala i prvo mjesto u skupini. Zbog toga bi domaći menadžer Graham Potter mogao rotirati sastav, o čemu je govorio na presici:

"Moramo imati poštovanja prema konkurenciji i svim timovima. Moramo se pripremiti za pobjedu, želimo adekvatno reagirati nakon razočaranja prošlog vikenda. Odabrat ćemo momčad za koju vjerujem da može pobijediti", rekao je Potter aludirajući na 4:1 poraz od Brightona u prošlome kolu Premier lige.

"Dovoljno je pogledati gol koji nam je Dinamo zabio u Zagrebu"

Dinamo je u rujnu pobijedio Chelsea 1:0, no tada je momčad vodio Thomas Tuchel: "Ne postoje dvije iste utakmice i nikada ne treba predviđati kako će ogled završiti. Moramo shvatiti da smo glavni jer igramo kod kuće. Dinamo ima opasne igrače, mogu iz obrane brzo prijeći u napad. Dovoljno je pogledati gol koji su nam zabili u prvoj utakmici da bismo to zaključili."

Mateo Kovačić upitan je za sutrašnju utakmicu zbog lakše ozljede. Hrvatskog reprezentativca muči ozljeda potkoljenice već neko vrijeme: "Kovačić jutros nije trenirao iz preventivnih razloga, odluku o njegovom angažmanu protiv Dinama donijet ću kasnije. Ne možemo računati ni na Kepu, a Koulibaly nam je na raspolaganju", završio je Potter.