Potvrđeno: Zbog kaosa u Unireji nema prijenosa Hajduka

KAO što se može vidjeti na službenim stranicama hrvatske radiotelevizije, stoji kako prijenosa uzvratne utakmice play-offa Europske lige između rumunjske Unireje i Hajduka neće biti. Nakon prvih informacija sa HRT-a da ne mogu stupiti u kontakt sa predstavnicima rumunjskog kluba, poslijepodne se Hrvatska televizija obratila priopćenjem koje prenosimo u cjelosti.

"HTV je ranije osigurao TV prava za prijenos uzvratne utakmice između Uniree i Hajduka. Međutim, u ponedjeljak 23. 8. dobili smo informaciju od agencije SPORTFIVE kako oni nisu u mogućnosti isporučiti prava na tu utakmicu i to uslijed problema kroz koje prolazi nogometni klub Unirea (poznato je da je nedavno klub ostao bez praktički cijele rukovodeće strukture). Nakon toga je HTV pokušao riješiti pitanje prijenosa u izravnim kontaktima s rumunjskim klubom. Danas popodne je definitivno izgubljena mogućnost TV prijenosa utakmice, a prema našim informacijama nije predviđena nikakva TV produkcija tog susreta pretkola Europske lige, dakle TV signala neće biti niti za rumunjsko niti za inozemno tržište. Iz ovoga je vidljivo kako na nastalu situaciju HTV nije mogao utjecati. Možemo  najaviti kako je HTV osigurao prava prijenosa za sve utakmice u skupini Europske lige.

Ujedno podsjećamo kako će radijskog prijenosa sutrašnje utakmice iz Bukurešta biti na Drugom programu Hrvatskog radija. "

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.