Poznato je što se događa s Kovačićem u Chelseaju. Talijanski novinar je sve objasnio

Foto: EPA-EFE

IAKO SE posljednjih dana pisalo kako Mateo Kovačić provodi svoje posljednje mjesece u Chelseaju, sada stižu drugačije vijesti u kojima se najavljuje dogovor između njega i kluba. Njih je objavio ugledni talijanski novinar Nicolo Schira koji se specijalizirao za nogometne transfere.

“Trenutno nema dogovora oko produžetka ugovora između Chelseaja i Matea Kovačića. Očekuju se novi pregovori u sljedećim tjednima kako bi se postigao dogovor. Postojeći ugovor ističe 2024. godine, a nekoliko klubova pozorno prati situaciju hrvatskog veznjaka”, napisao je Schira na svom Twitter profilu čime je u velikoj mjeri stao na kraj glasinama kako se londonski klub želi riješiti hrvatskog reprezentativca.

Kovačić je u Chelsea stigao na ljeto 2019. iz Real Madrida za 45 milijuna eura. Londonski klub u siječanjskom prijelaznom roku potrošio je više od 300 milijuna eura na niz mladih igrača koje je ugovorima vezao do kraja desetljeća te na ljeto mora raščistiti svlačionicu i nadoknaditi dio novca izlaznim transferima.