PREDSJEDNIK KLUBA PRETUKAO NOVINARA PRED KAMERAMA I to u uređenoj, kulturnoj Švicarskoj

Screenshot: Youtube

NEVJEROJATNE scene u Švicarskoj. Nakon utakmice Lugano - Sion (1:2) u sedmom kolu elitne Super Lige, predsjednik gostujućeg kluba Christian Constantin uz rub terena i pred stotinama tisuća svjedoka na licu mjesta i u televizijskom prijenosu, pretukao je televizijskog reportera Rolfa Fringera.

Stručni komentator emisije Teleclub zaprepašteno je govorio nakon napada: "Prvo me napao njegov sin, a zatim on. Snažno me udario tri ili četiri puta, a ja sam cijelo to vrijeme bio potpuno zapanjen. Jednostavno, nisam vjerovao da se to događa."
 
Constantin nije tu zaustavio svoj nasilnički pohod. Fringer je usred udaraca pao na tlo, a gazda Siona ga je tada još par puta nogama udario u leđa i stražnjicu. 
"Nevjerojatno!" samo je ponavljao novinar koji je za kritike na račun predsjednika Siona dobio batine. "Naravno da sam ga kritizirao, ali kao što vidite, on je svojim ponašanjem to itekako zaslužio. Što je najgore, mislim da ovo nije sve za što je on sposoban."
 
Constantin je nakon svega također došao pred mikrofone: "Fringer me kritizirao proteklog tjedna i tretirao loše. Sada sam riješio sve što sam imao s njim. Udario sam ga šakom u lice i nogom u guzicu."

Na pitaje smije li se predsjednik kluba tako ponašati, odgovorio je: "Ne smije, ali kada ste napadnuti, morate se braniti."
 
Pretučeni novinar kritizirao je predsjednika nasilnika u utorak, u emisiji Kick-Off: "On je narcisoidni tip koji misli samo na sebe. Kažu da uveseljava ligu svojom živopisnošću. Ali ja mislim da samo iz godine u godinu ponavlja cirkus i pomalo se pretvara u redikula."
 
Redikul se pretvorio u nasilnika. Constantin je inače 60-godišnji arhitekt, a Sion je kupio 2003. i od tada je trenere mijenjao čak 38 puta, a dvaput je i sam preuzimao klupu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.