EUROPSKE LIGE

Predsjednik saveza: Mbappe je htio prestati igrati za reprezentaciju, bio je ljut

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠ PSG-a Kylian Mbappe htio je prestati igrati za francusku reprezentaciju, otkrio je u intervjuu za Le Journal du Dimanche predsjednik francuskog nogometnog saveza Noel Le Graet. Iako su mu tek 23 godine, Mbappe je prošlog ljeta, frustriran ispadanjem u osmini finala Europskog prvenstva, zaprijetio da će otići iz reprezentacije.

"Sastali smo se nakon utakmice i osjećao je da mi kao savez nismo stali iza njega nakon promašenog penala i kritike na društvenim mrežama. Pet minuta smo sjedili u mom uredu, bio je jako ljut, nije više htio igrati za reprezentaciju", rekao je Le Graet.

Mbappe: Nisam bio ljut zbog penala

"Znate kakav je on. Bio je frustriran. Kylian je pobjednik i osjećao je isto što i svi mi nakon eliminacije. Inače je on jako susretljiv za medije. On je odličan čovjek i bolji timski igrač nego što ljudi misle", rekao je predsjednik francuskog saveza.

Na taj je intervju reagirao i sam Mbappe, koji je na Twitteru napisao: "Objasnio sam mu da sam ljut zbog rasizma, a ne zbog penala. Ali on je smatrao da tu nije bilo rasizma."