Predvidio je pobjedu Japana nad Njemačkom, uoči Hrvatske kaže: Nisu još gotovi

Foto: Profimedia

HRVATSKA od 16 sati igra za četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Japana. Kao i sve ostale na SP-u, BBC utakmicu prati tekstualnim prijenosom u kojem svoje prognoze, komentare i analize ostavljaju njihovi stručni komentatori, mahom nekadašnji engleski reprezentativci.

Prvi se javio bivši napadač Chris Sutton, koji je prognozirao pobjedu Japana 2:1 nakon produžetaka. Sutton je ranije točno predvidio šokantnu pobjedu Japana nad Njemačkom, i to baš rezultatom 2:1, ali nije mislio da će iznenaditi i Španjolsku.

"Japan još nije gotov"

"Nitko nije predvidio da će Japan proći u skupini u kojoj će Njemačka ispasti, osim mene", pohvalio se Sutton. "Mislim da Plavi samuraji još nisu gotovi na ovom turniru, iako smatram da će ući u produžetke prije nego što pobijede 2:1.

Možda sam pomalo romantičar jer Hrvatska ima puno znalaca i fantastičnih igrača. Japanci su vjerojatno bolja momčad nego što sami misle da jesu, puna odličnih tehničara. Igraju na mahove, ali i to bi moglo biti dovoljno", napisao je Sutton.

Dosad pogodio sva četiri para

Bivši napadač, najpoznatiji po igrama za Norwich, Blackburn i Celtic, točno je predvidio ishode svih dosadašnjih četiriju parova osmine finala, iako ni u jednom nije pogodio točan rezultat. Osim pobjede Japana nad Hrvatskom, još je prognozirao prolazak Brazila, Španjolske te Portugala protiv Švicarske na penale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.