Preminula borkinja koja se trebala boriti idućeg vikenda. Imala je samo 18 godina

Foto: Instagram/Victoria Lee

JEDNA od najvećih ženskih MMA zvijezda i prvakinja azijskog ONE Championshipa Angela Lee šokirala je borilački svijet objavom da je 26. prosinca prošle godine preminula njena 18-godišnja sestra Victoria, također vrlo talentirana borkinja. Nije objasnila uzrok smrti, a šok je još veći ako se zna da je Victoria imala zakazan nastup idućeg vikenda, 14. siječnja, na prvoj ovogodišnjoj ONE-ovoj priredbi.

"Otišla je prerano i naša obitelj je potpuno razorena od tada. Nedostaje nam, više nego bilo što na svijetu. Naša obitelj više nikad neće biti ista, život nikad neće biti isti", napisala je Angela Lee u srceparajućoj objavi na Instagramu.

Profesionalni debi imala je sa samo 16 godina, sve borbe dobila je prekidom

Victoria Lee dominirala je u mlađim kategorijama kombinirajući razne hrvačke tehnike i borbu u "stojci" pa je priliku za profesionalni debi dobila sa samo 16 godina. Sve tri dosadašnje borbe pod nadležnosti ONE-a dobila je prekidom.

Živjela je i trenirala na Havajima kao dio tima sa slavnom sestrom Angelom, čiji je suprug Bruno Pucci bio trener objema. Njihov brat Christian također je ONE-ov prvak i jedan od najpopularnijih boraca u promociji, a prema vrhu se uspinje i najmlađi brat Adrian.