Prije 2 godine je došao biti prvak s Osijekom. Sad odlazi jer je nezadovoljan?

Foto: Jurica Galoic/Pixsell

KARLO BARTOLEC bi uskoro mogao napustiti Osijek. Nakon što su ranije u ovom roku prodani Dion Drena Beljo u Augsburg za tri milijuna eura te Laszlo Kleinheisler u Panathinaikos za 500 tisuća eura te na posudbu u Goricu poslani Kristian Fućak, Slavko Bralić i Vinko Petković, sprema se i odlazak Bartoleca.

Destinacija bi, piše Glas Slavonije, trebala biti Puskas akademija, u koju su posljednjih godina nerijetko odlazili Osijekovi igrači, poput Josipa Kneževića, Antonija Peroševića, Benedika Mioča i Antonija Mancea. Sada bi u tom smjeru mogao krenuti i Bartolec koji je u Gradski vrt stigao s velikim očekivanjima, ali ih nije ispunio. Dijelom i zbog ozljeda koje su mu remetile ritam, a posve je u drugi plan pao dolaskom Renea Pomsa na trenersku poziciju. 

Došao boriti se za naslov

Bartolec je u Osijek stigao prije dvije godine i tada je najavio osvajanje HNL-a. Ipak, to se nije dogodilo. "Želio sam doći čim sam čuo da postoji ta opcija. Bit će mi čast igrati za NK Osijek, čiji je rejting u hrvatskom nogometu neupitan, a u posljednje vrijeme momčad se bori za najviše ciljeve", rekao je tada Bartolec pa dodao:

"Siguran sam da je to zdrava sredina s velikim ambicijama. Želim s novim suigračima ostvariti nešto veliko. Eto, da budem i konkretan, želim osvojiti naslov prvaka. Veseli me, općenito, povratak u HNL. Otišao sam prije pet godina, dosta toga se u međuvremenu promijenilo, dakako na bolje. Liga je kvalitetna, a Osijek se bori za sam vrh. I to me je sigurno privuklo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.