PRIJE NJEGA NIKAD NITKO OVAKO Čudesni Čolak uzeo tri zlata i ukupno četiri medalje na EP-u

Foto: Press

NIKAD nitko – nikad nitko u povijesti ronjenja na dah nije odnio ne samo bilo koja četiri odličja s jednoga europskog prvenstva, a kamoli čak 3 zlata i jedno srebro. Nikad nitko, sve do čudesnog Gorana.
 
Posljednjega dana CMAS Europskoga bazenskog prvenstva koje se održava u Cagliariju u Italiji, Goran Čolak trijumfirao je i u disciplini dinamike s mono-perajom postigavši rezultat od 279.39 metara preronjenih – u jednom jedinom dahu. Za sobom je daleko, preko 10 metara, ostavio sve svoje konkurente.
 
Moglo bi se reći kako je ovaj rezultat i više od očekivanog, kad ne bismo znali da Goran ne poznaje granice i da je doista uvijek spreman prijeći sve zamišljene limite. A kada znamo da nitko nikad na jednome prvenstvu u muškoj konkurenciji nije osvojio niti tri, a kamoli čak četiri odličja najvećega sjaja – možemo samo ustvrditi kako nas je Goran ponovno sve ostavio – bez daha!
 
Nakon zasluženoga iako kratkog odmora, Goran kreće s pripremama za CMAS Europsko dubinsko prvenstvo koje se sredinom listopada održava u Turskoj.
 
Poželimo mu stoga uspješne pripreme kako bi nas uskoro sve ponovno ostavio - bez daha!
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.