PRIJELAZNI ROK Pepe postaje najskuplji branič u povijesti, Kinezi napadaju engleske klubove

 Foto: Getty Images / Guliver Image, Hina

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.
 
PRATITE 25. DAN PRIJELAZNOG ROKA 

20:00 Real u strahu: Engleski velikani astronomskom ponudom odvode zvijezdu iz Madrida. >Opširnije

19:30 Enzo Perez mogao bi napustiti Valenciju do kraja siječnja i postati igrač Seville, tvrde španjolski mediji.

19:00 SLUŽBENO: Antonio Cassano raskinuo je ugovor sa Sampdorijom, te će moći birati u koji će klub otići. Njega želi Fiorentina.

18:00 Jurgen Klopp ne računa više na Mamadoua Sakhoa, kojeg žele Southampton i moskovski Spartak.

17:30 Rijeka dobila novu ponudu - tri milijuna eura za najboljeg igrača HNL-a. >Opširnije

17:00 Fernandu Gagu ističe ugovor s Bocom Juniors na ljeto, a njega žele Milan i Atletico Mineiro. I dok talijanski klub razmišlja, Brazilci su spremni veznjaku ponuditi ugovor na tri godine.

16:30 Manolo Gabbiadini nalazi se na korak od Southamptona, koji je ponudio Napoliju 16 milijuna eura, plus još četiri na ljeto. 

16:00 Manchester United želi produžiti ugovor s Marcusom Rashfordom na još godinu dana, do 2021. godine. Napadaču trenutačni ugovor ističe 2020.

15:30 Goncalo Guedes stigao je u Pariz na liječničke preglede u PSG. Benfica će od transfera 20-godišnjeg ofenzivca zaraditi 30 milijuna eura.

15:00 SLUŽBENO: Mauro Zarate novi je igrač Watforda. Argentinac je potpisao ugovor na dvije i pol godine.

14:30 Kineski Tianjin ponudio je Leicesteru 40 milijuna eura za napadača Islama Slimanija! Alžirac je tijekom ljeta stigao u momčad Claudija Ranierija iz Sportinga za 32 milijuna eura. 

14:00 SLUŽBENO: Birkir Bjarnason napustio je Basel i potpisao za Aston Villu na tri i po godine.

13:30 Shanghai Shenhua spremio je nevjerojatnih 44 milijuna eura za napadača Watforda Odiona Ighala, koji je jako blizu odlaska u Kinu.

13:00 Patrice Evra na kraju će završiti u Marseilleu. Francuski bek potpisat će ugovor na 19 mjeseci, a iz Juventusa će stići kao slobodan igrač.

12:30 Napadač Jackson Martinez blizu je odlaska iz kineskog Guangzhoua, a za Kolumbijca je zainteresiran aktualni prvak Engleske Leicester.

12:00 Burnley je dogovorio transfer Roberta Snodgrassa iz Hulla za 11,5 milijuna eura. Preostala je još samo službena potvrda. 

11:30 M'Baye Niang napustit će Milan do kraja siječnja. Njega žele Watford, Stoke, Crystal Palace, Everton, pa i Liverpool. Međutim, Francuz je najbliži Watfordu, koji će morati platiti milijun eura za posudbu do kraja sezone, a nakon toga još 16 milijuna. 

11:00 Roma i Sassuolo pregovaraju oko transfera Gregoirea Defrela. Sassuolo za francuskog napadača traži 20, a Roma nudi 15 milijuna eura, no čini se kako bi dogovor mogao biti postignut do kraja dana, unatoč tome što se u trku uključio i Marseille.

10:30 Nakon Juventusa i Intera, sada se i Milan uključio u borbu za Luiza Gustava iz Wolfsburga. Njemački klub za Brazilca traži 15 milijuna eura. 

10:00 Pepe na kraju sezone odlazi iz Reala nakon što mu istekne ugovor i postat će novi igrač kineskog Hebeija, gdje će ga trenirati Manuel Pellegrini. Portugalac će imati plaću po sezoni od 15 milijuna eura, što će ga učiniti najplaćenijim braničem u povijesti.

9:30 Arsene Wenger krenuo je po nasljednika Patricka Viere, Stephen N'Zonzi ove sezone je gazda u veznoj liniji Seville, a svojom igrom neodoljivo podsjeća na slavnog francuskog veznjaka i bivšu zvijezdu Topnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.