PRIJELAZNI ROK Milan blizu mlade zvijezde Bayerna, Juventus blizu nasljednika Bonuccija

Foto: Getty Images / Guliver Image

TRŽNICA NOGOMETAŠA i danas radi punom parom. I danas za vas biramo najzanimljivije riješene dealove ljetnog prijelaznog roka, te glasine i šaputanja iz pouzdanih izvora o transferima koji "samo što nisu".

Pratite uživo na Indexu 25. dan prijelaznog roka...

Svi čekaju pressicu PSG-a i Barcelone

Svi sa velikim iščekivanjem čekaju pressicu PSG-a i Barcelone, a glavna tema trebao biti Neymar. >OPŠIRNIJE

Lazio dogovorio dolazak "iranskog Messija"

Sardar Azmoun postat će novi igrač Lazija, jer je Rubin prihvatio ponudu Rimljana od 18 milijuna eura za "iranskog Messija".

Također, blizu Olimpica je i napadač Felipe Caicedo, a Espanyol bi od transfera trebao zaraditi tri milijuna eura. 

SLUŽBENO: Meret u Udineseu do 2022. godine

Talentirani talijanski vratar Alex Meret produžio je ugovor s Udineseom do 2022. godine. On je prošle sezone branio za SPAL, s kojim je izborio plasman u Serie A, a nakon toga se vratio u klub iz Udina. 

Juventus ponovno lovi Matuidija

Talijanski prvak želi se pojačati u vezi. Juventus je želio Nemanju Matića iz Chelseaja, a nakon toga Emre Cana iz Liverpoola, a sada francuski i talijanski mediji pišu kako je u priči ponovno aktualan Blaise Matuidi, kojeg je Stara dama pokušavala dovesti i prošlog ljeta.

Rossoneri blizu mlade zvijezde Bayerna: "Volio bih doći u Milan"

Milan je jako blizu mlade zvijezde Bayerna Renata Sanchesa, koji se nije naigrao prošle sezone u njemačkoj momčadi. Portugalcu se sviđa mogući transfer na San Siro...

"Mlad sam, želim i moram igrati više. Milan je interesantna opcija. Ako se klubovi dogovore volio bih doći u Milan. Trenutačno mi se čini kako bih više igrao u Milanu nego u Bayernu", rekao je Sanches. 

Manolas umjesto Bonuccija

Juventus želi dovesti Kostasa Manolasa, koji bi zaigrao na poziciji Leonarda Bonuccija (otišao u Milan). Talijanski mediji tvrde kako je Stara dama dogovorila sve s grčkim braničem, ali je sada čekaju pregovori s Romom, koja traži 40 milijuna eura. 

Stoke dovodi najskupljeg igrača u klupskoj povijesti?

Alex Oxlade-Chamberlain mogao bi postati najskuplje pojačanje u povijesti Stokea, koji je poslao Arsenalu ponudu od 28 milijuna eura za engleskog nogometaša. Hoće li Arsene Wenger prihvatiti ili odbiti ponudu, vidjet ćemo.  

Fiorentina pronašla nasljednika Bernardeschija

Federico Bernardeschi otišao je u Juventus, a Fiorentina je blizu njegovog nasljednika Sama Larssona iz Heerenveena za osam milijuna eura. 

Nova meta Intera - Erik Lamela

I dok pokušava dovesti Artura Vidala iz Bayerna, Inter je poslao ponudu Tottenhamu od 15 milijuna eura za Erika Lamelu. Argentinac je dugo bio ozlijeđen, a engleski klub za njega traži 18 milijuna eura. 

NIŠTA OD MBAPPEA: Monaco demantirao transfer napadača u Real. >OPŠIRNIJE

SLUŽBENO: Fiorentina dobila pojačanje iz Aston Ville

Jordan Veretout napustio je Aston Villu i stigao u Fiorentinu za sedam milijuna eura. U pitanju je 24-godišnji francuski veznjak koji bi trebao zamijeniti Borju Valera, koji je otišao u Inter. 

BOMBA: Marca tvrdi kako je Real dogovorio transfer Mbappea! >OPŠIRNIJE

Tko će biti nasljednik Salaha?

Roma traži nasljednika Mohameda Salaha, koji je otišao u Liverpool. Rimljani pokušavaju dovesti Riyada Mahreza, ali Leicester traži 55 milijuna eura, pa se talijanski klub okrenuo Muniru El Haddadiju iz Barcelone, a Katalonci su odbili 25 milijuna eura. 

PSG ponudio 50 milijuna za Sancheza

PSG ne odustaje od Alexisa Sancheza, unatoč tome što žele i Neymara u transferu vrijednom 222 milijuna eura. Francuski klub ponudio je Arsenalu 50 milijuna eura za Čileanca, kojeg želi i Manchester City, a čijem je treneru Pepu Guardioli napadač navodno obećao dolazak na Etihad. 

Barcelona sve bliža Coutinhu

Iako Liverpool odbija prodati Philippea Coutinha u Barcelonu i traži 100 milijuna eura, španjolski mediji tvrde kako je velikan s Nou Campa sve bliže sjajnom Brazilcu. Barca je spremna ponuditi 75-80 milijuna eura i vjeruje kako će Redsi spustiti cijenu.

S druge strane, navodno je i Coutinho pristao na odlazak u Kataloniju, gdje bi trebao godišnje zarađivati oko devet milijuna eura, koliko dobiva i na Anfieldu po novom ugovoru koji mu ističe 2022. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.