Prljavi veš UFC-ove borbe za naslov: Silva Maiji tijekom meča govorio "mamin sinčiću"

ČOVJEK bi očekivao više poštovanja između dva borca koja se bore za UFC-ovu titulu, posebno jer se radilo o sunarodnjacima. No kada su u pitanju Anderson Silva i Demian Maia, koji su proteklog vikenda u Abu Dhabiju ukrstili rukavice, više ništa ne iznenađuje. Čak niti prljavi veš nakon borbe koju se slobodno može nazvati sramotnom i koju je zapravo i većina svjetske MMA javnosti prozvala pravom brukom za UFC.

> UFC-ova bruka: Umjesto povijesnog, u Abu Dhabiju gledali sramotni event!

Maia je dva dana nakon borbe otkrio što mu je, među ostalim, prvak govorio tijekom borbe. Osim što se "majmunirao", Silva je svom protivniku navodno rekao:

"Pravi si jebeni mamin sinčić. Pokaži mi svoj jiu jitsu", otkriva Brazilac u razgovoru za Gracie Mag i dodaje:

"Mislim da me uvrijedio kada mi je tijekom borbe govorio stvari poput te. Mislim da je to bilo nepotrebno. Osim toga, sve ostalo je bilo normalno."

"Na kraju se ispričao, a ja smatram da svatko radi greške, to je normalno. Ne znam što je utjecalo na njega da je izjavio kako ja nisam njega poštovao. To nije istina. Nikada nisam rekao niti riječ protiv njega, a i da jesam, to je bilo u svrhu promoviranja borbe. Takve stvari su normalne. Ovako je borba završila na način koji je sramota za obojicu", zaključio je Maia.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.