Problemi? Velika je razlika u onom što Tudor želi od Napolija i što mu Napoli nudi

Foto: EPA

IGOR TUDOR je glavni kandidat za mjesto prvog trenera aktualnih talijanskih prvaka. Napoli je uručio otkaz dosadašnjem treneru Rudiju Garciji, a svi od La Gazzette dello Sporta preko Corriere dello Sporta do Tuttosporta objavljuju kako je prvi favorit za njegovog nasljednika upravo hrvatski stručnjak.

Aurelio De Laurentis, prvi čovjek kluba iz Napulja, već je obavio preliminarne razgovore s Tudorom i navodno je u svemu ostalo tek jedno razmimoilaženje. Napoli želi Tudoru ponuditi ugovor do kraja aktualne sezone uz mogućnost produljenja do 2025. godine, dok Tudor sa svojim agentom odmah traži ugovor do 2025. godine.

Napoli ima i druga rješenja

Tudor bi se, u slučaju uspješnog posla, time opet vratio u Serie A gdje je proveo veliki dio igračke karijere kao član Juventusa. Kao trener je radio u dva navrata u Udineseu, Veroni, dok je u Juventusu bio pomoćni trener. Posljednji posao obavljao je u Marseilleu prošle sezone.

Fabio Cannavaro i Walter Mazzarri su dvije zamjene koje mogu postati aktualne ako se izjalovi posao s Tudorom, u što talijanski mediji sumnjaju.