"Protiv Modrića nisam mogao igrati, ludo je kako samo diktira i kontrolira sve"

Foto: Profimedia

IGRANJE protiv legendi poput Luke Modrića može biti ogromno iskustvo za mlade nogometaše koji se ranije nisu susretali s takvom klasom. To je nedavno potvrdio i kanadski reprezentativac Stephen Eustaquio prilikom gostovanja u podcastu The 90th Minute. Taj 26-godišnji veznjak Porta Modrića je tako doživio na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Protiv De Bruynea sam igrao, ali za Modrićem sam trčao. Nisam mogao igrati protiv njega. Ludo je kako diktira igru i kontrolira sve. A onda su tu još uz njega Kovačić, Brozović... Za mene je to bila lekcija. Više sam učio o njima nego igrao protiv njih i gledao kako ih kontrolirati jer, ako imaju dobar dan, to je skoro nemoguće. Tako je kako je. Modrić 2026. vjerojatno neće igrati, ali Kovačić vjerojatno hoće, nadam se da ćemo i ja i ostatak vezne linije moći biti bolji protiv takvih veznjaka", rekao je Eustaquio.

Hrvatska je u toj utakmici 2. kola grupne faze pobijedila 4:1, što joj je bila jedina pobjeda u 90 minuta u Kataru do utakmice za broncu protiv Maroka, koju je dobila 2:1.