Ten Hag je naredio tišinu i slušanje slavlja Cityja, a onda je počeo urlati

Foto: EPA

DEBAKL na Old Traffordu u derbiju Manchestera, domaći poraz od Cityja 3:0 u desetom kolu Premiershipa, razbjesnio je trenera domaćih. Engleski mediji pišu da je Erik ten Hag nakon utakmice naredio igračima da u tišini sjede u svlačionici i slušaju kako im u kući slave najveći suparnici.

Nakon što je završila Cityjeva fešta kod Uniteda, tišinu je proparalo Ten Hagovo urlanje na igrače, dodaju Englezi. Rekao im je kako ih je planirao nagraditi slobodnim danom ako pobijede City, ali da sada ostaju bez toga i da će svaki od njih, osim golmana Onane, dobiti video s greškama koje je napravio na derbiju te da za domaći rad moraju pogledati te snimke, analizirati ih i na osnovu njih ispraviti svoje mane.

Unitedu je ovo čak peti poraz u deset prvenstvenih utakmica. Već zaostaje 11 bodova za vodećim Tottenhamom i očito je da će post od engleskog naslova trajati dulje od aktualnih 11 godina. Poraz u gradskom derbiju znači da je ovo Unitedu najgori ulazak u sezonu od 1986., kada je Ron Atkinson dobio otkaz zbog očajnog starta. Ten Hag se ne može tješiti ni europskim rezultatima. Od tri utakmice u skupini Lige prvaka, izgubio je dvije.