PSG dobio težak ždrijeb u Ligi prvaka. Pogledajte reakciju šefa kluba

Foto: EPA

OVE sezone ćemo UEFA-ina klupska natjecanja gledati u novom formatu uključujući najelitnije, Ligu prvaka. Grupe su otišle u povijest, a u novom formatu Lige prvaka igrat će se četiri utakmice kod kuće i četiri u gostima, ali sve s različitim protivnicima. Liga prvaka povećana je na 36 klubova, a za razliku dosad, svi se natječu u istoj ligi.

Prvih osam klubova ide izravno u osminu finala, a klubovi od 9. do 24. mjesta razigravaju za preostalih osam mjesta u nokaut-fazi. Klubovi od 24. do 36. mjesta ispadaju iz Europe, odnosno ne nastavljaju natjecanje u Europskoj ligi, kao ni poraženi u razigravanju za ulazak u osminu finala.

Možda najteži ždrijeb u ovosezonskoj Ligi prvaka dobio je francuski prvak PSG. Francuski prvaci će kod kuće igrati protiv Manchester Cityja, Atletico Madrida, PSV-a i Girone, a na gostovanja će kod Bayerna, Arsenala, RB Salzburga i Stuttgarta. Internetom se širi snimka reakcije klupskog predsjednika Nassera Al-Khelaifija, koji je na težak ždrijeb u nevjerici razrogačio oči. Video pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.