PSG je zamjenu za Mbappea pronašao u Milanu. Morat će platiti 175 milijuna eura

Foto: EPA

TALIJANSKI novinar Matteo Moretto objavio je danas da će Milan tražiti da bilo koji klub koji želi na ljeto dovesti Rafaela Leaa (24) plati otkupnu klauzulu od 175 milijuna eura, koju Portugalac ima u ugovoru. Odgovor je to Milana na najave francuskih medija da će PSG već ove zime početi spremati teren za transfer Leaa na ljeto.

Moretto tvrdi da je Leao informiran o tome da ga želi PSG, koji ga vidi kao zamjenu za Kyliana Mbappea, čiji je odlazak na ljeto vrlo izvjestan. Još uvijek nisu počeli pregovori između Milana i PSG-a, ali nema ni puno prostora za njih. Milan ne zanima niti jedna ponuda osim one koja ispunjava uvjete odštetne klauzule.

Ipak, talijanski stručnjak za transfere navodi da će, usprkos tom krutom stavu Milana, PSG pokušati otvoriti pregovore ne bi li ipak spustio cijenu. Milan je u sjajnoj pregovaračkoj poziciji jer je Leao prošle godine potpisao novi ugovor do 2028. godine, a i Milan je drugi put zaredom godinu završio u plusu pa nema nijedan razlog zbog kojeg bi morao žuriti s prodajom.