Ligue 1

PSG tijesnom pobjedom nad Troyesom otvorio sezonu u ligi

Foto: Francois Mori/AP Photo/Guliver Image

PARIS SAINT-GERMAIN je pobijedio Troyes (2:1) u gostima u 1. kolu Ligue 1.

PSG je do pobjede došao nakon preokreta, a golove su zabili Hakimi (19') i Icardi (21'), dok je strijelac vodećeg gola za Troyes bio El Hajjam u devetoj minuti.

Nije bilo Neymara, Ramosa, Donnarumme...

Trener PSG-a Mauricio Pochettino od prve minute je računao na nove igrače Hakimija i Wijnalduma, ali još uvijek će čekati na debije Ramosa i Donnarumme. Španjolski branič je ozlijeđen, dok je talijanski golman na odmoru nakon Eura.

U ovom susretu, među ostalim, nije bilo ni Neymara, Verrattija i Di Marije, koji su također na odmoru.

PSG je na pragu dovođenja i Lionela Messija koji je proteklog četvrtka doznao da ne može produljiti ugovor s Barcelonom, a javnosti će se sutra u 12 sati obratiti na Camp Nouu. 

PSG čeka Messija

Vjerojatno će tada reći ime novog kluba. Još ranije su francuski mediji objavili da je Messi zatražio 48 sati od PSG-a kako bi objavio prelazak u taj klub. Razlog dvodnevne šutnje krije se u tome što Messi želi da barem malo prođe šok koji je njegov odlazak izazvao kod navijača Barcelone, kluba u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru. 

Francuski velikan mu nudi 35 milijuna eura godišnje, računajući i bonuse. Ugovor bi trajao do ljeta 2023. godine uz opciju produljenja, objavio je Fabrizio Romano.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.