HNL

Računica: Netko iz kluba bi trebao detaljnije progovoriti o Bačelić-Grgiću i Jakolišu

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

DEAN RAČUNICA početkom tjedna predstavljen je kao četvrti trener Šibenika ove sezone. Nakon što je cijelu prvu polusezonu ekipu vodio Mario Rosas, uslijedilo je turbulentno razdoblje u kojem je Ferdo Milin dobio otkaz nakon tri, a Marko Kartelo sasvim neočekivano nakon dva kola. Računica će debitirati u petak domaćom utakmicom protiv Lokomotive.

"Jasno je da mora biti promjena što se tiče i zahtjeva i ponašanja kada dođe novi trener. Čini mi se kako su igrači jako dobro prihvatili ono što sam od njih tražio, premda je najbitnije u ovom trenutku vratiti glave na pravi put. Znate, nije bilo lako proživjeti sve ono što se u klubu događalo u proteklih mjesec i pol dana", započeo je Računica na konferenciji za medije uoči utakmice pa dodao:

"Toliko smjena trenera, turbulencija, stresova... I puno kvalitetniji igrači bi se teško nosili s takvim stvarima. Mislim da je to prvi i osnovni razlog zašto je Šibenik izgledao loše na terenu, izuzev dijelova utakmica s Rijekom i Istrom. Radili smo cijeli tjedan da to ispravimo, igrači su jako dobro odgovorili i vjerujem da će protiv Lokomotive pokazati svoje pravo lice."

Bačelić-Grgić i Jakoliš i dalje suspendirani

"Status Bačelić-Grgića i Jakoliša je nepromijenjen. Oni nisu u kadru za Lokomotivu, a koliko je meni poznato neće biti u konkurenciji malo duže. No, o tome bi podrobnije informacije trebao dati netko iz uprave kluba", rekao je Računica, koji je ranije istaknuo da ne zna zbog čega su dva iskusna Šibenikova igrača suspendirana.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.