Lige petice

Juventusov veliki talent završava karijeru sa samo 19 godina?

Foto: AP Photo/Peter Dejong/Guliver

MOHAMED IHATTAREN vjerojatno će završiti karijeru sa samo 19 godina. Nogometaš kojeg je Juventus doveo u finišu prijelaznog roka iz PSV-a za 1.9 milijuna eura pati od depresije i nikome se ne javlja.

Agent Mino Raiola potvrdio je nizozemskim medijima kako ovaj mladi nogometaš namjerava okončati karijeru. Problemi s depresijom kod Ihattarena počeli su prije dvije godine kad mu je preminuo otac.

"O njemu neću ništa loše reći. Ako mu treba moja pomoć, uvijek ću biti tu za njega. Problem je što odavno nisam čuo ništa od njega. Naš zadnji razgovor je bio na temu njegovog prekida karijere", rekao je Raiola.

Ihattaren je u Italiju stigao fizički nespreman. Imao je nekoliko kilograma viška i u Sampdoriji, koja ga je dovela na posudbu, trenirao je po posebnom programu kako bi se spremio za utakmice u listopadu, u čemu je i uspio.

"Ne znamo gdje je on sada. Otišao je u trenutku kada je napokon skinuo pet kilograma viška koje je imao po dolasku u klub. On bi ovaj tjedan sigurno igrao protiv Cagliarija i Spezije", rekao je nedavno Sampdorijin trener Roberto D'Aversa.

Ihattaren je prošao sve mlađe kategorije PSV-a i 2019. godine zaigrao je za prvu momčad te je u 75 utakmica postigao deset golova. Vrijednost na Transfermarktu procijenjena mu je na 10 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.