BARCELONA - NAPOLI 3:1

Rakitić najlošiji u Marcinoj anketi: Spor, kasnio je, krivo dodavao. Noć za zaborav

Foto: Getty Images/Guliver Image

BARCELONA se sinoć plasirala u četvrtfinale Lige prvaka nakon što je u uzvratnoj utakmici pobijedila Napoli 3:1 i prošla ukupnim rezultatom 4:2.

Svi golovi su pali u prvom poluvremenu, a Barca je vodila golovima Lengleta, Messija i Suareza prije nego što je Insigne smanjio iz penala.

Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta, a u 10. minuti je ubacio iz kornera koji je Lenglet glavom proslijedio u gol. No hrvatski reprezentativac je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela neoprezno skrivio penal, a čitavu utakmicu nije bio na baš najboljem nivou.

Iako mu je dala istu ocjenu (dvije zvjezdice) kao i ostatku momčadi, uključujući Messija, Marca je kritizirala Rakitića.

"Kasnio je na sve 50-50 lopte, imao je neka očajna dodavanja, a zbog svoje sporosti skrivio je penal na Mertensu. Noć za zaborav za Hrvata", napisala je Marca u komentaru u svojoj anketi i o najboljim igračima Barce.

Čitatelji su glasali za igrača utakmice, a Rakitić je bio zadnji u toj anketi, na 14. mjestu. Jedini s manje glasova od njega bio je trener Quique Setien koji je već poslovično na meti Barcinih navijača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.