RASPAO SE PLAYSTATION Evo što će se dogoditi kad zabijete 100 golova na Fifi

Screenshot (Youtube) 

KOLIKO ste puta "nakantali" prijatelja na najpopularnijoj nogometnoj simulaciji na svijetu pa ga onda zbog toga gnjavili tjednima? Sigurno puno puta, no nitko nikoga na nijednom kućnom turniru nije natrpao sa 105 komada.

Takav rezultat je nemoguć na utakmicama od četiri ili šest minuta, no jedan YouTube korisnik dao si je truda pa u je dva poluvremena po 20 minuta pokušao zabiti 100 golova da vidi kako će igra reagirati.

Odabrao je Chapecoense, čija je cijela momčad poginula prošlog studenog u Kolumbiji, s kojim je zaigrao protiv Barcelone.

Na najnižoj jačini protivnika uspio je zabiti 100 pa onda i 105 golova, a za to tvorci igre očito nisu bili pripremljeni.

Što se dogodilo, pogledajte u videu.

Inače, ako ste mislili da je ovo najveći rezultat jedne nogometne utakmice, prevarili ste se. U pravom, a ne virtualnom svijetu, 2002. godine jedna prvenstvena utakmica na Madagaskaru završila je 149-0.

AS Adema pobijedila je SO l'Emyrne, koji je na taj način protestirao protiv sudačkih odluka u prijašnjim utakmicama. Igrači su samo stajali na terenu i puštali protivnike da zabijaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.