RASULO U ARSENALU Bijesni navijači tjeraju Wengera: "Igramo kao pičke!"

Foto: Getty Images / Guliver Image

TREĆI put u posljednjih pet sezona Arsenal je ispao u osmini finala Lige prvaka od Bayerna. Međutim, ovog puta je njemačka momčad posramila Topnike, koji su dva puta izgubili s po 5:1 za ukupnih 10:2, što je doista previše i za kvalitetom slabije ekipe od ove s Emiratesa.

I uoči, a posebno nakon utakmice bijesni navijači protestirali su protiv Arsene Wengera, koji je već 21 godinu na klupi Arsenala, a u posljednjih 12 godina osvojio tek po dva FA kupa i Community Shield. Klub je želio Francuzu ponuditi novi ugovor, no nakon teške blamaže pitanje je što će se dogoditi.

Ako se pitaju navijači - Wenger je bivši...

"Ovo je jebena sramota! Dotaknuli smo dno, Wenger nema ideju a igrači igraju kao pičke! Ovo se mora završiti. Arsenal mora krenuti iz početka jer ovako više ne ide", rekao je jedan od navijača nakon susreta ispred Emiratesa.

Međutim, ni ostali nisu bili drukčijeg raspoloženja...

"Već sezonama nam se događa isto, s tim da smo ovog puta doživjeli pravu nogometnu sramotu. No, što je najtužnije u cijeloj priči, momčad je pokazala da može igrati s Bayernom, ali ona nema pobjednički mentalitet i pada nakon prvog primljenog gola. Također, od svih odličnih trenera poput Pepa Guardiole, Jorgea Sampaolija, Massimiliana Allegrija, Diega Simeonea mi i dalje na klupi gledamo Wengera, što je nedopustivo. Njegovo vrijeme u Arsenalu je prošlo", jasan je razočarani navijač Topnika.

Wright: Ovo je komedija

A, nezadovoljstvo navijača dijeli i drugi strijelac u povijesti kluba Ian Wright, koji smatra kako je ovo kraj jedne ere u Arsenalu.

"Momci su ovog puta dobro krenuli. No, nakon penala za Bayern počeli su problemi s igračem manje, iako je u prvoj utakmici sve bilo puno gore. Ovo je tužan dan. Prolazimo kroz najgore razdoblje u našoj klupskoj povijesti. Mislim da je ovo kraj jedne ere kada pogledam što se događa u i oko kluba. Jednostavno, ovo je komedija", naglasio je Wright, strijelac 185 golova u 288 utakmica. 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.