REAL I INTER IZVISILI Milan dogovorio sve sa fantastičnim bekom, na meti i Brazilac

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON Mattea Musacchia iz Villarreala, čiji je transfer gotova stvar za 18 milijuna eura, Milan je na pragu novog pojačanja. Novi kineski vlasnici i prije kraja sezone mogli bi dovesti i drugog nogometaša u svojoj eri. Rossoneri su, tvrde talijanski mediji, postigli dogovor s Ricardom Rodriguezom, lijevim bekom Wolfsburga.

Sjajni 24-godišnji reprezentativac Švicarske tijekom prošlog ljeta bio je meta brojnih europskih klubova, među kojima su ga željeli i Real Madrid, te Inter, ali je ga Wolfsburg nije želio pustiti ispod 35 milijuna eura. 

Međutim, njemu ugovor ističe 30. lipnja 2019. godine i Nijemci žele iskoristiti posljednju priliku kako ne bi otišao kao slobodan igrač. Otkupna klauzula iznosi 22,5 milijuna eura, a Milan je dogovorio s igračem višegodišnji ugovor vrijedan tri milijuna eura po sezoni. 

Rodriguez je do sada odigrao 43 utakmice za Švicarsku, a ove sezone je upisao 27 nastupa za Wolfsburg, uz dva gola i tri asistencije.

No, to nije sve. Milan želi još jednog igrača Vukova, a u pitanju je reprezentativac Brazila Luiz Gustavo. Bivši igrač Bayerna sljedećeg ljeta je slobodan igrač i tek njega Nijemci moraju prodati ovog ljeta ako žele zaraditi. 

Iskusnog 29-godišnjeg Brazilca, koji je odigrao 28 utakmica ove sezone za Wolfsburg, želi i Juventus, a njegova cijena je između 15 i 20 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.