Real Madrid žestoko o Olmu i suđenju: Ovakvo natjecanje nema smisla

Foto: EPA

KLUPSKA televizija Real Madrida objavila je prilog u kojem već nakon dva kola španjolskog prvenstva žestoko proziva suce odnosno čelništvo španjolskog saveza. Iz Reala poručuju da su već u više navrata pokradeni, a da se Barceloni, koja je prva na ljestvici, pogoduje.

Dotaknuli su se na Real Madrid TV-u i situacije s Danijem Olmom, koji je registriran nakon što su u klubu doznali da će stoper Andreas Christensen izbivati s terena dva do četiri mjeseca. Olmo je u sinoćnoj utakmici Rayo Vallecana i Barcelone zabio gol za pobjedu, što je dalo dodatan povod čelnicima Reala da se požale da ih se pokrada.

Kraljevski klub žali se na nepoštenje

"Našem najvećem rivalu oprošten je jasan crveni karton koji je zaslužio Cubarsi na Mestalli, a nama nije suđen penal protiv Mallorce. Nisu krivi naši protivnici, već onaj koji to dozvoljava. Barceloni je dozvoljeno da registrira igrače, a kao opravdanje koristi činjenicu da joj se jedan igrač ozlijedio.

Pokazalo se to ključnim u Vallecasu sinoć. Real Madrid mora plivati u ovom moru punom prljavštine. Na utakmici Barcelone i Raya suci nisu priznali gol domaćinima jer je dosuđen prekršaj na Koundeu (igraču Barcelone, op. a.).

Komentatori su rekli da ne vide kontakt. Real Madrid se mora boriti protiv ovakvih stvari. Ovakvo natjecanje nema smisla. Kao da smo liga trećeg svijeta", rečeno je u prilogu koji je prethodio konferenciji za medije trenera Reala Carla Ancelottija.

Za Kraljevski klub ovakvi su pritisci na suce i čelništvo lige (ili kmečanje, kako se kaže u hrvatskoj nogometnoj javnosti) normalna stvar. Nerijetko Real na svojim službenim kanalima objavi video u kojem se žale kako su ih suci oštetili.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.