Realov obrambeni junak: Još nisam odlučio ostajem li u klubu

Foto: EPA

REAL je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na Anfieldu nakon velikog preokreta šokirao Liverpool i pobijedio 5:2. Redsi su nakon 15 minuta igre imali 2:0 golovima Nuneza i Salaha, a onda je do kraja poluvremena Vinicius izjednačio na 2:2. U nastavku je Real razbio domaćina.

Najprije je Modrić asistirao Militau iz prekida u 48. minuti, da bi Benzema u 55. i 67. zabio nova dva gola za Real. Za peti gol je začetnik akcije bio Modrić. Jedan od ključnih igrača Reala, a svakako ključan u obrani madridske momčadi, bio je Nacho Fernandez. On, baš kao ni Modrić, još uvijek ne zna hoće li potpisati novi ugovor s Realom.

"I dalje nisam odlučio što ću. To je osobna odluka koju moram donijeti s obitelji. Ne želim da se ovo sada shvati kao poruka klubu. Imamo sjajan odnos i oni će biti prvi koji će znati moju odluku", rekao je Nacho pa dodao:

"Imao sam dosta problema na početku sezone jer sam smatram da sam trebao više igrati. Puno toga mi je prolazilo kroz glavu. Nije ugodno upasti u momčad samo zato što ti se suigrač ozlijedio. Ipak, bila je to posebna utakmica za mene jer sam proslavio 300 utakmica odigranih za Real."